[Ossm-members] курсеви

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Wed Jun 18 10:06:35 UTC 2008


Здраво дечки,

неколку пријатели ме прашаа за курсеви C, C++, mysql, php, apache... знае
некој каде да се обратат, или дали ОССМ нуди овакви курсеви? Или има некоја
шанса ако се собере група од 3-4ца со лаптопи да се држи обука во Точка?

Не знам, ова само предлог... и не мора да е Точка, може било каде.

Поздрав,
Ј.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080618/a6de51be/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list