[Ossm-members] курсеви

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jun 18 10:27:30 UTC 2008


2008/6/18 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>:
> Здраво дечки,
>
> неколку пријатели ме прашаа за курсеви C, C++, mysql, php, apache...

Курс C/C++ ти е цело планина работи, mysql, php, apache се тука негде.
Што конкретно сакаат? Пиши детали.
Ако им треба нешто основно, нека си земат "C/C++ for dummies" и нека
бркаат работа  ;)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list