[Ossm-members] курсеви

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Jun 18 13:49:41 UTC 2008


> а она околу lamp може треба  основи... не сум сигурна, ќе прашам и пишам.

Ја ова отсекогаш сум пробувал да го протуркам како тема на СЗ.

Нешто во стилот:

1. Имам Gnu/Linux
2. Знам како се инсталираат пакети во мојата дистрибуција

==>

Како да сетирам lamp и си хостирам php, python и (не дај боже ;-) perl
веб апликации?


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list