[Ossm-members] Преземање на ООо 2.4 на македонски

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Jun 23 19:43:52 UTC 2008


Здраво,

Пред некое време забележав дека врските за преземање на OOo кои се
наоѓаат на македонската страница за преземање[1] не работат. Ја пријавив
бељата и на bugs.softver.org.mk [2].

Каде можам да симнам OOo 2.4 на македонски?

[1] http://mk.openoffice.org/2.4.html
[2] http://bugs.softver.org.mk/task/310?project=6

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list