[Ossm-members] Преземање на ООо 2.4 на македонски

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Jun 23 19:53:41 UTC 2008


On Monday 23 June 2008 21:43:52 Jovan Kostovski wrote:
> Здраво,
>
> Пред некое време забележав дека врските за преземање на OOo кои се
> наоѓаат на македонската страница за преземање[1] не работат. Ја пријавив
> бељата и на bugs.softver.org.mk [2].
>
> Каде можам да симнам OOo 2.4 на македонски?

Еве ти привремено линк, а на страницата ќе биде поправено
http://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/latest/ (покажува на 
http://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/2.4.1/ )

>
> [1] http://mk.openoffice.org/2.4.html
> [2] http://bugs.softver.org.mk/task/310?project=6
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list