[Ossm-members] преводи на addons.mozilla.org

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sat Mar 1 18:58:04 UTC 2008


2008/3/1 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>  > Таму гледам има потреба од креирање на некоја сметка. Ти пошто си член
>  > на тимот за локализација би требало да имаш. Може ли на пример јас да
>  > го преведам и да ти го пратам а ти да го закачиш таму кај нив или па?
>
>  немам таква сметка. локализацијата на AMО не е поврзана со другите работи,
>  така што логично би било кој ќе преведува тој да си направи сметка и да си
>  тера работа.

Ок ке се пријавам.

>  > Инаку сум за, би го превел ова.
>
>  освен po-то има уште некои работи плус. неколку html страници.

Да го видов и тоа не е проблем.


More information about the Ossm-members mailing list