[Ossm-members] преводи на addons.mozilla.org

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 1 08:52:33 UTC 2008


> Таму гледам има потреба од креирање на некоја сметка. Ти пошто си член
> на тимот за локализација би требало да имаш. Може ли на пример јас да
> го преведам и да ти го пратам а ти да го закачиш таму кај нив или па?

немам таква сметка. локализацијата на AMО не е поврзана со другите работи, 
така што логично би било кој ќе преведува тој да си направи сметка и да си 
тера работа.

> Инаку сум за, би го превел ова.

освен po-то има уште некои работи плус. неколку html страници.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list