[Ossm-members] Преводи за Konversation & SMPlayer

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Sat Mar 1 19:16:00 UTC 2008


Го преведов главниот прозорец и дел од прозорецот на преференции на SMPlayer, 
ми останаа уште некои технички термини за кои не знам дали има македонски 
превод и го средив малце преводот за Konversation, кој инаку го преведувам од 
летоска и никако да се нафатам да го завршам, имам уште околу 500 стринга 
главно дијалози ... 

SMPlayer: http://www.megafileupload.com/en/file/47030/smplayer-mk-ts.html

Konversation: 
http://www.megafileupload.com/en/file/47038/konversation-pot.html


More information about the Ossm-members mailing list