[Ossm-members] Преводи за Konversation & SMPlayer

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Mar 3 17:46:21 UTC 2008> за кои не знам дали има македонски превод

пиши ги тука. може некој ќе знае да ти ги каже.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list