[Ossm-members] Излезе GNOME 2.22

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 12 22:36:19 UTC 2008


GNOME 2.22 е повторно 100% преведен на македонски јазик благодарение на
македонскиот тим за локализација.

За повеќе можете да ги проверите белешките за изданието на македонски:
http://library.gnome.org/misc/release-notes/2.22/index.html.mk

Доколку сакате да пријавите грешки во македонскиот превод на GNOME 2.22
тоа можете да го направите на http://bugs.softver.org.mk.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list