[Ossm-members] kino ovaa (19) i idnata (26) sreda

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 15 23:10:36 UTC 2008


да го завршиме интермецото, киното ќе продолжи оваа среда во 20 ч. со steal 
this movie 2 по предлог на божидар.

на 26 пак е document freedom day па ќе имаме некоја презентација околу тие 
теми (игор ќе ја прави) и можеби дискусија или решавање практични проблеми 
ако има интерес.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list