[Ossm-members] planet.softver.org.mk, planet.linux.net.mk преселени

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 20 19:48:24 UTC 2008


planet.softver.org.mk и planet.linux.net.mk т.е. planet софтверот е преселен 
на нов сервер. колку што видов све е во ред, ако приметите некој проблем 
пишете тука. 

(евентуално привремено може некој dns да не е навремено refresh-иран, ама тоа 
ќе се среди со време. ping planet.softver.org.mk треба да ви даде адреса 
217.16.95.15)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list