[Ossm-members] Пиратерија , пиратерија , пиратерија...

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Mar 30 09:23:24 UTC 2008>  Округла маса: Пиратеријата во
>  филмот и како против тоа Царинска управа на Македонија

каде се наоѓа ова?

(и што друго има во понеделник некој спомна?)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list