[Ossm-members] Пиратерија, пиратерија, пиратерија...

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Mar 25 12:34:58 UTC 2008


Неверојатно искуство,

Два настани поврзани со пиратите и пиратеријата на следниве локации:

Понеделник 31.03.2008 - 13:00h
 Округла маса: Пиратеријата во
 филмот и како против тоа Царинска управа на Македонија

Среда 02.04.2008 - 16:00h Отворено предавање на
 тема Пиратерија и Авторски права Кинотека на Македонија

Демн уште не купивме пиратско знаме...

Овие тркалезни маси и предавања се одржуваат во рамките на Скопскиот
филмски фестивал


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list