[Ossm-members] Zoran Dimovski has sent you a hi5 Friend Request

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun May 18 20:05:16 UTC 2008


2008/5/18 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> QBox wrote:
>
>> Виновен е што се регистрирал. Сите во неговата маил листа ќе добијат
>> маил.... :)
>
> Ај што се регистрирал туку што им ја дал gmail лозинката. :)

А можел и да бира на кој да му прати покана (се клика у квадратче) :D

Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list