[Ossm-members] Zoran Dimovski has sent you a hi5 Friend Request

QBox qbox2xxx at gmail.com
Sun May 18 21:15:27 UTC 2008


Аха значи прво ти ја бараат лозинката од маил адресата, па ти да сибираш на
кој сакаш да испратиш покана. Ако кликнеш на некој пораката ќе биде
испратена на повеќето контакти :D а ако не кликнеш ке биде испратена на
сите... :D Јака финта прават со тоа :)

2008/5/18 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:

> 2008/5/18 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> > QBox wrote:
> >
> >> Виновен е што се регистрирал. Сите во неговата маил листа ќе добијат
> >> маил.... :)
> >
> > Ај што се регистрирал туку што им ја дал gmail лозинката. :)
>
> А можел и да бира на кој да му прати покана (се клика у квадратче) :D
>
> Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080519/311051e8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list