[Ossm-members] Zoran Dimovski has sent you a hi5 Friend Request

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon May 19 10:32:25 UTC 2008


2008/5/19 Toni Kostov <toni.kostov at gmail.com>:

> Сакаш да кажеш дека ги читаат From, To, CC, BCC полињата од хедерите на
> пораката?
> Ок, мислев дека постои друг (покултурен :) ) начин да се соберат мејл
> адресите... Тој начин ме интересираше... :)

Па ваљда од тука ги собираат - од контакти.
https://mail.google.com/mail/?shva=1#contacts
-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list