[Ossm-members] Twitter преку SMS и Македонија

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Mon May 19 18:36:07 UTC 2008


Јас најчесто го користам jabber ботот на twitter за да објавувам
апдејти. Прилично тривијално е овозможувањето на оваа опција, т.е
потребно е да ги следиш упатствата во Settings/Devices во twitter
акаунтот. Претпоставувам слично е и со Skype -ако воопшто има таква
можност.-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list