[Ossm-members] Браво за Новица

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue May 20 10:36:36 UTC 2008


Здраво,

Браво Новица за текстот за терминологија.орг.мк [1] во GNUZilla, фино
е да се прочита нешто на
македонски во ова списание.

Hats down for Novica ;)

Кој не знае за што се работи нека ѕирне на на блогот на Новица [2]

Како испадна текстот, сам им го пиша/предложи?

[1] http://terminologija.org.mk
[2] http://www.softver.org.mk/novica/01211208979

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list