[Ossm-members] [Fwd: Translation communities in your language]

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 20 12:42:35 UTC 2008> Не знам колку ќе бидам во можност јас да помогнам, ама еве, ако некој
> сака/може слободно.

јас го разгледав ова и не разбирам баш што е поентата?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list