[Ossm-members] вечер во точка сподели кино

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed May 21 13:25:23 UTC 2008


На сре, 2008-05-21 во 15:02 +0200, Новица Наков напиша:
> http://spodeliznaenje.blogspot.com/2008/05/210508-20.html
> 
> инаку, пред/по ова ќе зборуваме нешто за l10n проект. па l10n луѓе дојдете ако 
> сакате.

Требаше да кажете на време дека се планира ова, можевме сите да спремиме
по нешто, не вака без никаков план. Ај да не мрчам али требаше да
кажете, имав и ја идеја да се праи нешо на СЗ за локализација. Ќе беше
убаво се у едно да напраевме, али ок секогаш има и друг пат.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list