[Ossm-members] вечер во точка сподели кино

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 21 13:43:34 UTC 2008


Arangel Angov напиша: 

> Требаше да кажете на време дека се планира ова, можевме сите да спремиме
> по нешто, не вака без никаков план.

хм... не се планирало ништо. ова е ад хок - денес излезе. и јас не планирав да 
се заебавам со тоа денес, сакав фудбал да гледам ама ете.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list