[Ossm-members] сподели кино во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 26 19:33:09 UTC 2008


> има некој идеја за оваа среда?

што мислите за "lost in translation"? одговара вака во контекст со 
општо-народниот превод што не очекува. :)

пиратски филм ќе биде, ама мора да ги констектуализираме работите... како што 
вели ханс рослинг. ;-)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list