[Ossm-members] сподели кино во среда

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon May 26 19:41:28 UTC 2008


On Monday 26 May 2008 21:33:09 Новица Наков wrote:
> што мислите за "lost in translation"? одговара вака во контекст со
> општо-народниот превод што не очекува. :)

Мое лично и скромно мислење е дека филмот е досаден и дека освен насловот сѐ 
друго е надвор од контекст... (ама тоа е само моето скромно мислење...) 

> пиратски филм ќе биде, ама мора да ги констектуализираме работите... како
> што вели ханс рослинг. ;-)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list