[Ossm-members] сподели кино во среда

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 27 12:49:32 UTC 2008


На вто, 2008-05-27 во 09:56 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> 2008/5/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> > На вто, 2008-05-27 во 07:38 +0200, Новица Наков напиша:
> >> еве ќе пишам. ти спреми го лаптопот со филмот
> >
> > Го неам филмот. Кој го има и може да го донесе?
> 
> Јас го имам divx, само прво да го проверам цд-то, па ќе пишам приквечер.

Океј зимај го, ако не мислам дека Дамјан на DVD го има па ќе му се јавам
на него да го земе.

http://www.facebook.com/event.php?eid=27520712696 - можете да каните
луѓе преку ова.
http://ufo.linux.net.mk/archives/301

> @Уфо: во Скопје си?

Тоа е дебатливо, дој може ќе пиеме пиво. :)
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list