[Ossm-members] сподели кино во среда

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue May 27 07:56:25 UTC 2008


2008/5/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> На вто, 2008-05-27 во 07:38 +0200, Новица Наков напиша:
>> еве ќе пишам. ти спреми го лаптопот со филмот
>
> Го неам филмот. Кој го има и може да го донесе?

Јас го имам divx, само прво да го проверам цд-то, па ќе пишам приквечер.

@Уфо: во Скопје си?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list