[Ossm-members] сподели кино во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 27 18:38:18 UTC 2008


гемиџи допишал филм на вики страницата за идната среда.

датумите стојат за до крајот на јуни. кој сака слободно нека дополни од тоа 
што го има на страницата или на други места на интернет.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list