[Ossm-members] сподели кино во среда

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue May 27 23:17:08 UTC 2008


2008/5/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> На вто, 2008-05-27 во 09:56 +0200, Jovan Kostovski напиша:
>> 2008/5/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> > На вто, 2008-05-27 во 07:38 +0200, Новица Наков напиша:
>> >> еве ќе пишам. ти спреми го лаптопот со филмот
>> >
>> > Го неам филмот. Кој го има и може да го донесе?
>>
>> Јас го имам divx, само прво да го проверам цд-то, па ќе пишам приквечер.
>
> Океј зимај го, ако не мислам дека Дамјан на DVD го има па ќе му се јавам
> на него да го земе.

моето двд не го чита цд-то. треба да бараме друго чаре :/
пуштив торент ама многу споро иде :(

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list