[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 29 07:47:56 UTC 2008


On Thu, May 29, 2008 at 2:14 AM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Еве го и соопштението:
>
> http://slobodensoftver.org.mk/vesti/reakcija_za_tender_za_lokalizacija_edubuntu

Фино напишано.

Ај да пратиме препорачани писма или дописи до
Владата , Министерството за финансии, Министерството за образование,
Министерот за ИКТ, УСАИД, МИА....

Мислам дека е многу важно да се прати едно мејлче до МИА бидејќи тие препраќаат
по сите телевизии и весници, па гарант ќе се најде некој што ќе ја
направи голема приказнава ;)

btw. ми побараа CV за да направат некој тендер  "потежок". Ги одбив :)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list