[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 29 08:08:17 UTC 2008


На чет, 2008-05-29 во 09:47 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> Ај да пратиме препорачани писма или дописи до
> Владата , Министерството за финансии, Министерството за образование,
> Министерот за ИКТ, УСАИД, МИА....

Може ова да го испратиш еве.

> Мислам дека е многу важно да се прати едно мејлче до МИА бидејќи тие препраќаат
> по сите телевизии и весници, па гарант ќе се најде некој што ќе ја
> направи голема приказнава ;)
> 
> btw. ми побараа CV за да направат некој тендер  "потежок". Ги одбив :)

Браво Чомбе, хардкор! Проблемот е што има такви од заедницава што веќе
некое време се спремаат да го работат ова преку разни фирми/организации.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list