[Ossm-members] sorabotka pomegju filoloski fakultet Blaze Koneski i OSSM

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 30 20:28:45 UTC 2008


> Мислам дека соработката ќе си оди како ја планиравме/дискутиравме на
> листава.

Не знам за тебе, ама јас немам образ да им кажам на некои деца да волонтираат 
на преводи, кога за истото постојат комерцијални проекти.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list