[Ossm-members] mirror статистика

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Nov 4 12:08:17 UTC 2008


За 6 дена од кога се ажурирани пакетите на 
http://mirror.on.net.mk/ubuntu iso фајловите се симнати 3057 пати :-)
Или по пакети:
убунту 32 битно 2673 пати
убунту 64 битно  83  пати
кубунту 32 битно 219 пати
кубунту 64 битно 82 пати

Плус убунту двд за SFD од 1-ви ноември е симнато 84 пати.

Пола од овие да го инсталирале и го користат, е едно големо МАШАЛА.
Извор http://mirror.on.net.mk/webalizer/More information about the Ossm-members mailing list