[Ossm-members] mirror статистика

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Nov 4 14:52:45 UTC 2008


>>
> И според твојта весела математика, која е точната бројка? :-)

Треба да гледаш по трансфер на бајти така за ноември има 75гига. За
Октомври 80гига.

75гига/0,7гига = 107 дискови за ноември и
80/0,7 = 114 дискови октомври.

Ако гледаш по хитови само ги гледаш и пишманите што почнале да
симињаат и прекинале. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list