[Ossm-members] mirror статистика

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Nov 5 07:43:15 UTC 2008


Дамјан Георгиевски напиша:
>> Ако гледаш по хитови само ги гледаш и пишманите што почнале да
>> симињаат и прекинале. :)
>>     
>
> или spider-и кои праќаат HEAD request-и за да видат дали е таму фајлот.
>
>
>   
ОК се слагам дека точниот број не можеме да го дознаеме. Ама јас знам 
дека од 30-ти октомври трафикот на мрежната е во просек 5Mbps upload, 
што до сега не се случило. Значи се симнува нон стоп.More information about the Ossm-members mailing list