[Ossm-members] Грешка во Ubuntu 8.10 ISO?

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Nov 5 13:04:09 UTC 2008


2008/11/5 Toni Kostov <toni.kostov at gmail.com>:

> Пред некој ден го симнав Ubuntu 8.10
> (http://mirror.on.net.mk/ISO/Ubuntu/ubuntu-8.10-desktop-i386.iso) и се
> обидов да го инсталиран на виртуелна машина користејќи VmWare 6.5. Пред
> да го инсталирам ја пуштив проверката на CD-то и најде грешка во 1 фајл.

Го режеше или од исо?

md5 сумата на целото исо треба да ти е 24ea1163ea6c9f5dae77de8c49ee7c03

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list