[Ossm-members] Грешка во Ubuntu 8.10 ISO?

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Wed Nov 5 13:13:44 UTC 2008


Georgi Stanojevski wrote:
> Го режеше или од исо?
>
>   

Го инсталирав од ISO.


> md5 сумата на целото исо треба да ти е 24ea1163ea6c9f5dae77de8c49ee7c03
>
>   


Не е истата сума...
Ништо, ќе го симнам пак... Само, се мислам дали да го симнам од истото 
или од некое друго огледало од Ubuntu. И кога сме тука, уште едно 
прашање. Зошто го нема огледало серверот на Он.Нет во листата на сајтот 
на Ubuntu?


Поздрав,

Тони


-- 
JUGMK - Java User Group Macedonia
http://www.jug.mk
More information about the Ossm-members mailing list