[Ossm-members] СподелиЗнаење 8.11.2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Nov 7 20:29:12 UTC 2008


Утре пак има споделизнаење како и [скоро] секоја сабота.
Од 12:00 па до кај 17:00 на исто место [1]

Нема некоја посебна агенда, па останува да си дојдат луѓе со по некоја идеја 
од wiki [2].

Додуше, Миша изрази желба за основи на svn (па и ќе го споредиме со git, 
mercurial и cvs), Глиша ќе ја хакира камерата и live stream од неа.
Хакирање на Awesome е секогаш интересна опција :) исто така.[1]
http://rdr.to/xe
[2]
http://wiki.lugola.net/Предлог_програма_за_СподелиЗнаење

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Our national drug is alcohol,
we tend to regard the use any other drug with special horror.
    -- William S. BurroughsMore information about the Ossm-members mailing list