[Ossm-members] Грешка во Ubuntu 8.10 ISO?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Nov 5 13:18:09 UTC 2008


Toni Kostov напиша:
> Georgi Stanojevski wrote:
>   
>> Го режеше или од исо?
>>
>>   
>>     
>
> Го инсталирав од ISO.
>
>
>   
>> md5 сумата на целото исо треба да ти е 24ea1163ea6c9f5dae77de8c49ee7c03
>>
>>   
>>     
>
>
> Не е истата сума...
> Ништо, ќе го симнам пак... Само, се мислам дали да го симнам од истото 
> или од некое друго огледало од Ubuntu. И кога сме тука, уште едно 
> прашање. Зошто го нема огледало серверот на Он.Нет во листата на сајтот 
> на Ubuntu?
>
>
> Поздрав,
>
> Тони
>
>
>   
Оти е неофицијално, така и си пишува на страната 
http://mirror.on.net.mk/ubuntu . Ги нема на пример пакетите за amd64, 
нема сорс....
More information about the Ossm-members mailing list