[Ossm-members] снимање на сесија

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Nov 10 07:38:24 UTC 2008


On Sun, Nov 9, 2008 at 2:39 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> каде се наоѓа она „store session" во кде4?
>

Кај мене автоматски ми зачувува (не прашува).
А не знам дали има.


More information about the Ossm-members mailing list