[Ossm-members] spodeli kino

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 15 08:35:51 UTC 2008


> Оваа недела „Сподели Кино" ќе биде во среда 19ти ноември во 20ч. Тема
> ќе бидат TED видеа.

среда е неработен ден

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list