[Ossm-members] Слободен софтвер настани на Фејсбук Сподеи Кино и Сподели Знаење

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Nov 19 16:00:35 UTC 2008


Сакам да го пофалам Миша дека ептен ја пицнал нашата страница на Фејсбук!
http://www.facebook.com/pages/-/32722742355


И дека супер се организирани и настаните како сподели кино со покани до
заинтересираните
и нивни одговори, коментатри и сл.

Многу поживо и поинтерактивно од блогот.

Миша риспект и само напред!

-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20081119/a61dcac3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list