[Ossm-members] Слободен софтвер настани на Фејсбук Сподеи Кино и Сподели Знаење

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Nov 19 17:41:15 UTC 2008


+1

Може и сподели знаење да се ажурира тука


2008/11/19 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Сакам да го пофалам Миша дека ептен ја пицнал нашата страница на Фејсбук!
> http://www.facebook.com/pages/-/32722742355
>
>
> И дека супер се организирани и настаните како сподели кино со покани до
> заинтересираните
> и нивни одговори, коментатри и сл.
>
> Многу поживо и поинтерактивно од блогот.
>
> Миша риспект и само напред!
>
> --
> Igor
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
Social Networks:
- Facebook: Ilin Tatabitovski
- Picasa Web Gallery: http://picasaweb.google.com/itatabitovski

Online Messengers
- GoogleTalk: itatabitovski [at] gmail.com
- Skype: itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list