[Ossm-members] Spodeli Znaenje 29.11.2008 (http://rdr.to/xe)

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Nov 27 18:25:36 UTC 2008


> јас би сакал некој да ми покаже како се конфигурира Х-от на  лаптоп со
> линукс за да дава слика на надворешен монитор/проектор

sure, ќе може и да тестираш

> + мислев да си поиграм со anyRemote http://anyremote.sourceforge.net/ ,
> па да споделам со другарчињата.

тоа веќе сме го правеле така да не е проблем .. али ако најдеш како на Samsung 
e590 да го ставам тоа java програмчето частам :)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Hi! I'm a .signature virus! copy me into your .signature file to help me 
spread!More information about the Ossm-members mailing list