[Ossm-members] Spodeli Znaenje 29.11.2008 (http://rdr.to/xe)

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Nov 27 18:21:54 UTC 2008


2008/11/27 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>> moje iskustvo u zagrebu je da je jedino bitan kontinuitet.. bit ce
>
> Па и ние тоа го правиме.
>
> За оваа сабота,

јас би сакал некој да ми покаже како се конфигурира Х-от на  лаптоп со
линукс за да дава слика на
надворешен монитор/проектор

+ мислев да си поиграм со anyRemote http://anyremote.sourceforge.net/ ,
па да споделам со другарчињата.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list