[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 6 и 7 декември 2008

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 28 19:38:28 UTC 2008


On Fri, 2008-11-28 at 19:46 +0100, Misa Popovic wrote:
> > Добро нема ли хостел во Битола? 600 денари ако одиме ќе ни биде во
> > Берлин спиењето, а очекувате да платиме 1000 денари во Битола? :)
> 
> Море... тоа е градот на конзулите не на студентите...

Де Ниро е 40 денари поефтино со интернет, башка Гемиџи пишал дека може
да спуштат цена ако доаѓаме како група.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list