[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 6 и 7 декември 2008

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Nov 28 18:46:21 UTC 2008


> Добро нема ли хостел во Битола? 600 денари ако одиме ќе ни биде во
> Берлин спиењето, а очекувате да платиме 1000 денари во Битола? :)

Море... тоа е градот на конзулите не на студентите...

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list