[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 1 08:07:55 UTC 2008


> > има мал баг со позадините кај живиот user (не може од одма да ги мења)
> > али се поправа ако се извлече позадината од програмот врз позадината (да
> > чудно).
>
> Чудно. Ова кај мене не се случува, тестирам во qemu. Само ги селектирам и
> позадините се менуваат без проблем, а патем позадините се и многу убави :)

да и кај мене работеше после.. којзнае може кога го приметив тоа не сум кликал 
добро или што...


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Give me the knowledge to change the code I do not accept, 
the wisdom not to accept the code I cannot change, 
and the freedom to choose my preference.More information about the Ossm-members mailing list