[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 1 08:09:34 UTC 2008


> > уфо ај види, кога ќе го инсталираш да не има некој проблем со подесување
> > на позадините.
>
> При инсталација се дешава ова:

да,  HAL пакетот не е до-конфигуриран .. го средив тоа


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

  Begin...the rest is easy.More information about the Ossm-members mailing list