[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Oct 2 12:45:04 UTC 2008


Ќе сечете пак за SFD2008 ?

Денес е четврток 15:00, сабота е за 48 часа. Несериозно е да се
организира настан за јавноста а јавноста да се извести 24 часа пред
тој настан да се случи, дополнително

Нема испечатено флаери
Нема изрежено дискови
Нема известување за медиуми
Нема резервирано сала за проекции
Нема време да се извести јавноста за случувањата

Мислам дека треба да се префрли за следната сабота. Ваљда до тогаш ќе
се средат овие работи... Ако има некаква смисла тоа воопшто.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list