[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 2 13:21:21 UTC 2008


не можам да ја најдам поракат од миша ...

мала станица е зафетена оваа сабота

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list